Google analytics

Semesterprojekt

Google analytics er et værktøj, som gør det muligt at få informationer om ens brugere og besøgere. Siden at google analytics er blevet installeret på www.kristofferrafn.dk, har jeg fået følgende informationer:

Der har været et totalt af fem sessioner, men siden har kun haft et total af fire brugere. Siden har ialt haft 282 sidevisninger, men hele 56 sider pr. session. Den gennemsnitlige sessionsvarighed ligger på 00:41:01, med en afvisningsprocent på 20%. Den dag hvor jeg havde flest sessioner var onsdag d. 6 Januar 2016. Dette skyldes formentlig nok, fordi, at det var denne dog, hvor jeg udgav mit side til venner og familie igennem sociale medier. Google analytics viste også, at alle mine brugere er fra Danmark, og at de tre mest brugte browsere er 1. Chrome, 2. Safari, 3. Internet explorer. 

Desuden viste resultaterne også, at 100% er brugerene, der brugte internet explorer, havde versionen internet explorer 10.00. Men nok mest interresant, er resultaterne der viser, hvilken kanal traffiken kommer fra. Resultaterne viste, at 60% af trafikken kommer fra henvisninger, 30% af trafikken direkte og 10% trafikken kommer fra sociale medier.

Screen Shot 2016-01-07 at 20.16.09