Ugeopgave: 3 mock-ups til landingpage

Tema 1 – Ugeopgave

Opgavebeskrivelse: “Lav 3 designskitser (til landingpages) i 3 forskellige stilarter. Minimum 3 menupunkter skal integreres. Stilarter vi har gennemgået er: Surrealisme, Dada, Bauhaus, Swiss Style, Modernisme, Flat Design, Naive, Dekonstruktivisme, Contemporary. Siden kan enten laves som: 1. landingpage til traditionelt site med undersider 2. ‘one-page’ landingpage 3. eksplorativ landingpage”

  1. Flat design

Flat design er en minimalistisk designstil, der lægger vægt på brugervenlighed. Den er kendetegnet ved rene, åbne flader, afgrænsede former, ikonografisk formsprog, lyse farver og flade illustrationer.

 

Mockup1

 

2. DADA

 Dada, eller Dadaisme, var forløberen til surrealisme og et opgør mod meningen i kunsten

Mockup2

3. Swiss style 

Mockup3