CPH DOX – Obsession: Fitness

Tema 2 – CPH DOX – Obsession: Fitness

Copenhagen International Documentary Film Festival CPH:DOX, er Skandinaviens største dokumentarfilmfestival, der hvert år fylder Københavns biografer med et udvalg på over 200 film fra hele verden.

Filmen skal indeholde et interview. • Filmen skal starte med Everyday logo og derefter et 5-12 sekunders establishing shot, samt en titel. • I kan evt. gøre brug af motion graphics som outro (credits/”rulle tekster” på filmen). • Endelig skal filmen afsluttes med CPH:DOX logo.

Filmen skal have en længde på mellem 2-3 minutter. Da vi arbejder med multimedier, skal der ud over videoen produceres et website Sitet skal fungere som en slags underside til www.everydayproject.dk og skal i sin æstetik dels afspejle ”Everydayproject” samt afspejle indholdet og æstetikken i videoen. Der skal således være æstetisk og formmæssig sammenhæng mellem site og video. Derudover skal der på sitet være link til interview guide og synopsis i pdf-format.

færdige produkt

Screen Shot 2016-01-06 at 23.37.31

Link til side

http://www.ideas4u.dk/dokumentar/hjemmesidemikael.html