Sekvensdiagram ­

Tema 3 -Sekvensdiagram ­

Opgaveformulering: Du skal lave et sekvensdiagram til din interaktive fortælling. Den interaktive fortælling der bliver til ugeopgaven. Lav et detaljeret sekvensdiagram der viser alle deltrin, både hovedtrin fra flowchartet, og de detaljerede trin der starter og stopper animationer og lyde. Lav det første diagram færdigt først for at få overblik over dit kommende arbejde. Og først når det er færdigt, kaster du dig over detaljerne i det andet diagram. Det er det detaljerede sekvensdiagram du efterfølgende skal bruge til at implementere din kode.

Løsning til sekvensdiagram:

Sekvensdiagram

Krav Historie Du har allerede beskrevet historien i sidste uge ­ men mangler måske noget interaktivitet, så det skal tilføjes! Historien SKAL indeholde følgende: ● mindst fire (4) hovedtrin ­ altså trin hvor der sker noget nyt i historien (der er også trin i dit sekvensdiagram der blot stopper en animation ­ de tæller ikke med) ● mindst tre (3) interaktive elementer ­ steder hvor brugeren direkte kan påvirke ting på skærmen. ● mindst en (1) forgrening ­ hvor et valg kan føre til to eller flere forskellige resultater. Animationer Der skal være mindst én (1) walkcycle animation, hvor en figur ændrer udseende. Lyde Der skal være baggrundslyde (ambience) til fortællingen.