Fuld af liv

Tema 3 – Fuld af liv gruppeopgave 

Opgaveformulering: I skal i grupper, få sitet www.fuldafliv.dk til at leve mere op til sit navn, og gøre det fuldt af liv ­ det vil sige, fylde det med interaktive animationer, lyde og små fortællinger. Sitet skal ikke redesignes, men beholde sit nuværende overordnede udseende og struktur. I skal dog designe nye figurer og baggrunde, og må gerne ændre stilarten til noget andet. Sagt på anden vis: sitet kommer med nogle bokse hvor der foregår noget ­ I skal lade alt uden om disse bokse være som det er, men fylde selve boksene op med nyt og spændende indhold. I skal aflevere et link til et site ­ det skal fungere på desktop­browsere i alle størrelser og opløsning. Det er acceptabelt at det er optimeret til Google Chrome, men det skal kunne fungere (eventuelt med mangler) i Safari, Firefox og Edge. Det behøver ikke fungere på tablets (iPad). Sitet forventes at være en prototype, så der kan være lyde eller grafik der ikke er fin­poleret. Sitet skal bestå af en forside og en af disse tre undersider: ● Den virtuelle teenager ● Test din alkoholdning ● Test din viden Begge sider skal indeholde animationer, lyde, interaktive elementer og en form for fortælling.

Link til den færdige side:

http://www.mbpmedia.com/fuldafliv/index.html

Link til pdf aflevering:

Fuldafliv-Gruppe12